tjenester

Hva vi gjør

Vi gjør deg synlig på nett

Vi har kunnskapen og verktøyene for at du skal lykkes på nett. For oss betyr våre kunder alt, derfor jobber vi tett sammen for å oppnå gode resultater.

Vi hjelper deg med nettside, annonsering, SEO, analyse, innholdsmarkedsføring, grafisk design, planlegging, medierådgivning og mer.  Hos oss bryr vi oss om gode kundereiser, optimal brukeropplevelse, godt innhold og gode resultater som kan spores.

Ta kontakt for mer informasjon

Tjenester

Vi hjelper deg med digital markedsføring

Nettside


Trenger du en ny nettside eller landingsside som er stilren og brukervennlig? Vi leverer også innholdsproduksjon/content marketing og e-postmarkedsføring, og sørger for at kundene fatter interesse for dine produkter og tjenester. Vårt produksjonsteam er blant de fremste i Norge innen digital markedsføring.

Innholdsmarkedsføring


Innholdsmarkedsføring eller content marketing er ikke bare viktig for synlighet på Google, men også for at dine kunder skal forstå hva dere selger eller hvilke tjenester dere kan hjelpe kunden med. Vi hjelper dere med alt av innhold til dine sosiale media, nettsider, presentasjoner, plakater etc.

Analyse


Det å følge opp kampanjer, besøk på nettside og ha innsikt i aktiviteten til dine kunder er svært viktig. Vi hjelper deg med å holde oversikt over alle dine analyser, slik at du får målt effekten av den digitale markedsføringen. Vi bruker Google Analytics, Google Search Console, Hotjar, Oribi og flere analyseverktøy for å måle trafikk.

Grafisk design


For at deres bedrift skal fange oppmerksomheten til deres kunde, trenger dere et godt visuelt uttrykk. Hos oss kan du få hjelp til grafisk design, grafisk profilering og logoutvikling. Vi hjelper deg med utvikling av logo, fargepaletter, fonter, plakater, presentasjoner, digitale design og mer.

Annonsering


Gjennom annonsering på ulike plattformer som Facebook, Google, Instagram og Linkedin kan du målrette din markedsføring mot din målgruppe. Vi har erfaring med annonser gjennom Facebook bussiness manager, linkedin Ads, Google Ads. 92% av alle B2C-salg og 89% av alle B2B-salg starter med et søk på Google.

Søkemotoroptimalisering


Søkemotoroptimalisering, også kjent som SEO vil hjelpe deg å rangere høyere i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Ved å optimalisere nettstedet og nettstedets innhold, vil din bedrift kunne rangere høyere i søkefeltet på Google. Kontakt oss for å se hva vi kan gjøre for dere.

Markedsføringspakker

Vi i ARW kommunikasjon ønsker å gjøre det enkelt for dere som kunde. Ved å tilby tre ulike markedsføringspakker til en fast pris, vil dere være sikre på at dere får en kick-start inn i den digitale verden. 

De tre ulike markedsføringspakkene dere kan velge mellom er egnet for alle bedrifter og inneholder alle ny nettside, analyse av besøk gjennom Google Analytics og kartlegging av deres bedriftsprofil på Google, Facebook, LinkedIn og Instagram. Dette er de viktigste digitale flatene å være synlig på, for at kunder skal finne din bedrift.

Alle markedsføringspakkene kan finansieres på leasing. Dere vil få en fast sum i måneden som betales over en gitt periode, slik at dere kan spre kostnaden.
Ta kontakt for å få månedspris!
Basic

Fra KR 15.000

Pris eks. mva

Passer for nyetablerte bedrifter eller hvilken som helst bedrift som vil oppgradere en enkel nettside og bli synlig på nett. 

Standard

Fra KR 20.000

Pris eks. mva

Passer for alle bedrifter som ønsker å bli synlig på nett med en nettside eller nettbutikk som er litt mer avansert.

Pro

Fra KR 35.000

Pris eks. mva

Passer for alle bedrifter som ønsker å bli synlig på nett og trenger en nettside med mange sider eller en større nettbutikk.