Kom i gang med å spore aktiviteten i din bedrift

Din vei til en digital verden

Ved å bruke analyseverktøy som Google Analytics, kan du få innsikt i hvordan dine kunder oppfører seg på ditt nettsted, avdekke feil og optimalisere din markedsføring.

Mål effekten av markedsføringen

En bedrift har gjerne flere mål å jobbe ut ifra. Det er da viktig å kunne måle resultatene dere oppnår. Ved å ha et analyseverktøy som Google Analytics, kan dere måle og rapportere trafikk fra ulike digitale aktiviteter som bedriften driver med.

Du må først og fremst ha en nettside som er satt opp for sporing, dette er noe vi hjelper dere med. Vi sørger for at kanalene dine er koblet sammen til et og samme analyseverktøy, slik at du får god oversikt. Ta kontakt så skal vi hjelpe deg!

Ta kontakt på telefon

+47 450 73 313

Få et gratis tilbud

01.

Responsivt design

Når en nettside er responsiv vil det si at den er tilpasset alle enheter og skjermstørrelser. Brukerne av nettsiden vil se det samme innholdet på mobil og nettbrett som på pc.

02.

Brukervennlighet

En nettside hvor brukere ikke finner frem vil bare være til bry for dine kunder og for deg. Vi designer en effektiv og brukervennlig nettside som er tilpasset deres behov.

03.

Landingssider

Å ha flere landingssider på nettsiden din gjør at du vil oppnå en bedre konverteringsrate, ved økning i antall henvendelser, salg, påmeldinger og annet du ønsker å oppnå med nettsiden.

04.

Prosessen

Vi jobber sammen for å få den beste nettsiden, skreddersydd etter deres behov. Vi lager en engasjerende, brukervennlig og innholdsrik nettside som styrker din bedrift. Ved å samarbeide får vi kunnskap om din virksomhet, slik at du får den beste løsningen.

Hvorfor velge oss

Vi er et nytt digitalt markedsføringsbyrå som skal gi deg som kunde gode løsninger, super kundeservice og høy kvalitet, som ikke koster skjorta

Kvalifiserte ansatte

Vi har kvalifiserte ansatte som ønsker å hjelpe deg best mulig. Vi gleder oss til å jobbe med deg.

Kort leveringstid

Vi kommer raskt i gang med samarbeidet. Dere skal slippe å vente i spenning i flere måneder på deres tjenester.

Kvalitet

Pris skal ikke gå på bekostning av kvalitet, derfor er kvalitet på våre tjenester svært viktig for oss.

Billigere

Vi har lenge syns prisene på digital markedsføring er for høye, vi tar derfor en pris som er relevant ut i fra hvor mye jobb som legges ned.

Rask kundeservice

Hos oss får du raskt svar om du har noen spørsmål angående våre tjenester.

Full pakke

Hos oss får du alle tjenester innen digital markedsføring som du trenger, slik at du slipper å forholde deg til mange.

Commercial Projects
0
Residential Projects
0
Hard Working Employees
0 +
Happy Customers
0

Snakke med oss?

Kontakt oss så kan vi ta en uforpliktende prat