Skap godt innhold til dine digitale aktiviteter

Din vei til en digital verden

Innholdsmarkedsføring eller content marketing er ikke bare viktig for synlighet på Google, men også for at dine kunder skal forstå hva dere selger eller hvilke tjenester dere kan hjelpe kunden med. Vi hjelper dere med alt av innhold til dine sosiale media, nettsider, presentasjoner, plakater etc.

Relevant innhold skaper kunder

Innholdsmarkedsføring er relevant for å spre budskapet ditt til dine kunder. Vi tilpasser alt fra korte tekster til sosiale medier til lengre blogginnlegg.

Godt og relevant innhold er en av de største faktorene til hvorfor kunder velger deg over konkurrenter. Med godt innhold mener vi innhold som svarer på kundens spørsmål og dekker det behovet kunden er ute etter. Om du treffer kunden på riktig tid, i riktig kanal, med riktig innhold kan du garantere leads til din bedrift. Vi hjelper med analyser av innhold på nettside, velge bilder, utforming av innhold på sosiale media, innhold til presentasjoner og flyers som fanger oppmerksomhet. 

Ta kontakt på telefon

+47 450 73 313

Få et gratis tilbud

01.

Responsivt design

Når en nettside er responsiv vil det si at den er tilpasset alle enheter og skjermstørrelser. Brukerne av nettsiden vil se det samme innholdet på mobil og nettbrett som på pc.

02.

Brukervennlighet

En nettside hvor brukere ikke finner frem vil bare være til bry for dine kunder og for deg. Vi designer en effektiv og brukervennlig nettside som er tilpasset deres behov.

03.

Landingssider

Å ha flere landingssider på nettsiden din gjør at du vil oppnå en bedre konverteringsrate, ved økning i antall henvendelser, salg, påmeldinger og annet du ønsker å oppnå med nettsiden.

04.

Prosessen

Vi jobber sammen for å få den beste nettsiden, skreddersydd etter deres behov. Vi lager en engasjerende, brukervennlig og innholdsrik nettside som styrker din bedrift. Ved å samarbeide får vi kunnskap om din virksomhet, slik at du får den beste løsningen.

Hvorfor velge oss

Vi er et nytt digitalt markedsføringsbyrå som skal gi deg som kunde gode løsninger, super kundeservice og høy kvalitet, som ikke koster skjorta

Kvalifiserte ansatte

Vi har kvalifiserte ansatte som ønsker å hjelpe deg best mulig. Vi gleder oss til å jobbe med deg.

Kort leveringstid

Vi kommer raskt i gang med samarbeidet. Dere skal slippe å vente i spenning i flere måneder på deres tjenester.

Kvalitet

Pris skal ikke gå på bekostning av kvalitet, derfor er kvalitet på våre tjenester svært viktig for oss.

Billigere

Vi har lenge syns prisene på digital markedsføring er for høye, vi tar derfor en pris som er relevant ut i fra hvor mye jobb som legges ned.

Rask kundeservice

Hos oss får du raskt svar om du har noen spørsmål angående våre tjenester.

Full pakke

Hos oss får du alle tjenester innen digital markedsføring som du trenger, slik at du slipper å forholde deg til mange.

Commercial Projects
0
Residential Projects
0
Hard Working Employees
0 +
Happy Customers
0

Snakke med oss?

Kontakt oss så kan vi ta en uforpliktende prat